X

Lucrări de dragare activități de dragare personalizate

În România avem 2 nave care lucrează pentru întreținerea porturilor și pentru dragaj de intretinere a senalului navigabil pe Dunare, precum si al altor rauri. Dragarea are loc prin sistemul de dragare prin absorbtie,  navele fiind dotate dotate cu  pompe și  țevi de extractie. Lucrăm cu echipamente certificate și cu personal calificat.

Nava absoarbe cu pompa materialul de dragare de pe fundul apei și îl depozitează în magazia navei. Putem lucra până la o adâncime de dragare de 18 metri și acest lucru poate fi efectuat cu foarte mare precizie prin intermediul localizării cu 4 receptori de satelit și compas.

Dacă este necesar pentru comerțul cu materiale de construcție, nava poate aduce materialul dragat de pe navă la calitatea dorită cu ajutorul sitei.

Există posibilitatea de livrare de nisip curat de calitățile 0.1 / 0.2 / 0.4 / 0.6 / 0.7.

După încărcare, putem pompa materialul uscat în timpul transportului, și să-l descărcăm apoi în locația dorită de pe uscat, cu instalația proprie de descărcare a navei.

Rapide Dredger 1 este dotată cu o instalație de descărcare cu o bandă transportoare de 22 de metri, astfel încât nava poate descărca total independent materialul în multe locații de pe uscat, nefiind necesare facilități tip chei sau port. Rapide Dredger 2 este dotată cu o instalație de descărcare cu pompă.

Poate toate lucrările oferite ne ocupăm noi de obținerea tuturor autorizațiilor necesare și de măsurători.

De asemenea, dispunem în Țările de Jos și în Belgia de diverse alte echipamente de dragare și nave, care pot ajunge în locație într-un termen rezonabil, dacă este necesar.